Tetovarit i konfiskohet vetura, nuk dihet se nga kush

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Shtator, 2019 13:19

Tetovarit i konfiskohet vetura, nuk dihet se nga kush

Dje (26-shtator) rreth orës 20 e 45 minuta, 33-vjeçari A.G. nga Tetova, në Stacionin policorë Tetovë, ka denoncuar se gjysëm ore më herët, persona të panjohur kanë konfiskuar veturën e tij ,,BMW,, me targa të Strugës, të ciln e ka parkuar në rrugën ,,Iliria,, në Tetovë, njofton Flaka

Meren masat për zbulimin e krryerësve të veprës dhe gjetjen e veturës. Flaka

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Shtator, 2019 13:19