Edhe babai i Bokit 13 në gjykatë, akuzohet për sulm fizik ndaj klerikut

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Shtator, 2019 14:03

Edhe babai i Bokit 13 në gjykatë, akuzohet për sulm fizik ndaj klerikut

Mile Jovanovski, babai i të akuzuari të parë në rastin ‘Zhvatja’, Boki 13, më 21 tetor do të ulet në bakën e të akuzuarëve në Gjykatën Penale, ku duhet të gjykohet për vepër penale e “Lëndim të rëndë trupor”, sipas nenit 131 paragrafi 1 të Kodit Penal, njofton in7.

Jovanovski, i cili është pronari zyrtar i televizionit 1TV dhe përgjigjet për sulim me pasojë lëndim trupor nga klerikut Viktor Stojcev.

Sulmi ndaj priftit ka ndodhur më 7 janar të vitit 2017, pas së cilës Stojcev kishte ngritur kallëzim penale kundër Jovanovskit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 27 Shtator, 2019 14:03