SPB zbardh autorët e një grabitje të madhe të ndodhur në vitin 2017

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shtator, 2019 12:22

SPB zbardh autorët e një grabitje të madhe të ndodhur në vitin 2017

Sektori për punë të brendshme Tetovë, ka dorzuar kallzim penal kundër shtetasve shqiptar 37-vjeçarin F.L. dhe 36-vjeçarin S.K. si dhe dy persona tjerë deri tani ende të panjohur, për shkak të bazave të dyshimit se kanë kryer tre vepra penale: ,,Grabitje,,  ,,Përpunim ilegal, mbajtje dhe tregti me armë dhe mjete shpërthyese,, dhe ,,Konfiskim të mjetit motorik, njofoton Gostivari Sot

Natën në mes të datës 23 dhe 24 korik të vitit 2017, me forcë kanë hyrë dhe demoluar në shtëpinë e personit R.I. dhe nën kërcnimin e arrmëve të zjarrit dhe armë tjera, i kanë  maltretuar atë dhe pjestarët tjerë të familjes së tij,  të cilët i kanë lidhur dhe më pas në disa hapsira në shtëpi kanë vjedhur stoli të llojllojshme prej ari, gjësende tjera me vlerë si dhe veturën ,,Range Rover,, me të cilën e kanë lëshuar vendin e ngjarjes.

Kështu që, në këtë mënyrë të denoncuarit kanë aritur përfitime paligjshme pronësore me vlerë prej rreth 9.200.000 denarë. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shtator, 2019 12:22