Roboti katërkëmbësh i “Boston Dynamics” tani mund të blihet nga kushdo

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shtator, 2019 09:30

Roboti katërkëmbësh i “Boston Dynamics” tani mund të blihet nga kushdo

Kompania Boston Dynamics, e cila ka marrë me miliona shikime në Youtube me robotët e saj tepër të avancuar, ka vendosur që njërin prej tyre ta nxjerrë në shitje.

Spot është roboti katërkëmbësh i Boston Dynamics, i cili mund të përdoret në industrinë e ndërtimit, të naftës dhe të gazit, si dhe për të punuar në lidhje me sigurinë publike.https://www.youtube.com/watch?v=bmNaLtC6vkU

Një ekspert thotë se tërheqja e blerësve ndaj tij do të kufizohet vetëm nga çmimi, që do të vendoset nga kërkesa.

Tani për tani, çmimi mendohet se do të jetë sa i një makinë normale.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shtator, 2019 09:30