Gostivar “mbushet” me fotografitë e Kadri Veselit dhe PDK-së

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shtator, 2019 14:07

Gostivar “mbushet” me fotografitë e Kadri Veselit dhe PDK-së

Edhe pse tashmë muralet e qytetit të Gostivarit duken pa postera të partive politike vendase, vendi përseri nuk ka ngelur i zbrazur, transmeton Flaka 

Posterat e kreut të Partisë Demokratike të Kosovë Kadri Veselit, kanë zënë një pjesë të qytetit, duke bërë thirrje të votohet nr 112, partia PDK në zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë që pritet të mbahen më datë 6 Tetor.

Siç duket, fushata në Kosovë po reflekton edhe në Maqedoninë e Veriut. Para disa ditësh, tubim me qytetarët shqiptarë në Shkup, mbajti lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti. Flaka 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 26 Shtator, 2019 14:07