Londra në kaos, përmbyten stacionet hekurudhore

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Shtator, 2019 10:05

Londra në kaos, përmbyten stacionet hekurudhore

Reshjet e djeshme, të krahasueshme me një muaj shi sollën përmbytje të mëdha veçanërisht në Londër.

Kështu mijëra udhëtarë në kryeqytet përjetuan vonesa të shumta në transportin publik për shkak të vërshimit të ujit në linjat hekurudhore.

Në total, katër stacione u detyruan të mbyllen si pasojë e përmbytjeve në fjalë.

Mbarë Britania pritet të përballet deri në muajin e ardhshëm me mjegull, erë, bubullima dhe vetëtima që pritet të godasin vendin gjatë gjithë kësaj jave.

Agjencia e Mjedisit ka lëshuar 39 paralajmërime, ku britanikëve u kërkohet të tregojnë kujdes dhe të qëndrojnë vigjilentë.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Shtator, 2019 10:05