Bujar Osmani nesër në Berlin do të merr pjesë në seancën e Bundestagut

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Shtator, 2019 11:46

Bujar Osmani nesër në Berlin do të merr pjesë në seancën e Bundestagut

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, nesër, 26.09.2019 (e ejnte) për vizitë pune do të qëndrojë në Berlin, ku do të merr pjesë në seancën e Bundestagut dhe drejtpërsëdrejti do ta ndjek debatin dhe votimin për vendimin për fillimin e negociatave të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Samitin e BE-së në tetor.

Nikoqir i Zëvendëskryeministrit Osmani gjatë vizitës së tij në Berlin do të jetë Kryetari i Bundestagut Gjerman, Volfgang Shojble.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Shtator, 2019 11:46