Tetovë, grabitet vetura Toyota Pajero

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Shtator, 2019 13:28

Tetovë, grabitet vetura Toyota Pajero

Deri tani kryerës ende të pa njohur, dje në periudhë prej ora 05.00 deri ora 17.00, nga depoja e NP ,,Pyjet nacionale-Tetovë,, në vendin e quajtur ,,Kllukovë,, kanë marur veturën ,,Toyota Pajero,, e ngarkuar me drunjë për ngrohje, e cila ka qenë me dyer të pa mbyllura dhe me çelësa në startues, njofton Gostivari Sot 

Vjedhjen e veturës e ka denoncuar i punësuari B.A. (54) nga fshati Sedllarcë e Poshtme.

Punohet në gjetjen e personave të përfshirë në këtët vjedhje dhe zbardhjen e plotë të rastit. Gostivari Sot 

 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 24 Shtator, 2019 13:28