VMRO-DPMNE me akuza për koorupsion në adresë të Spasovskit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Shtator, 2019 17:56

VMRO-DPMNE me akuza për koorupsion në adresë të Spasovskit

Nëpërmjet një njoftimi të VMRO-DPMNE-së thuhet se “Ministria e Punëve të Brendshme është e paralizuar në luftën kundër krimit për shkak të partizimit dhe korruptimit të Oliver Spasovskit dhe bashkëpunëtorëve të tij”.

Sipas VMRO-DPMNE-së, aksioni i realizuar është një fiasko,

“Aksioni ose është zbuluar nga kaudrot e korruptuara të Spasovskit ose qëllimisht kanë dhënë informacione të rreme për të mbrojtur narko bandat”, thuhet në njoftimin e VMRO-DPMNE-së.

Sipas tyre nuk ka mënyrë tjetër për t’u shpjeguar fakti që Spasovski angazhoi mbi një mijë policë në nivel shteti për të kapur marihuanë simbolike, aq sa mund të zbulojë në një disko klub.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 21 Shtator, 2019 17:56