Tregtia ilegale me drunjtë për ngrohje, Policia e Tetovës nis aksionin

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 11:34

Tregtia ilegale me drunjtë për ngrohje, Policia e Tetovës nis aksionin

Pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme-Tetovë, dje (17-shtator) rreth orës 13.00, në rrugën malore në mes të fshatrave Dëbërc dhe Leshnicë e Epërme të Tetovës, kanë ndaluar veturëm ,,Mitcubishi pajero,, pa targa të regjistrimit, të cilën e ka drejtuar 19-vjeçari C.A. nga fshati Zhelinë, gjatë kontrollit është konstatuar se i njëjti ka transportuar drunjë për ngrohje, pa poseduar dokumentacionin e nevojshëm, njofton Gostivari Sot, bazuar në informatat e marra nga SPB – Tetovë. 

I njëjti është privuar nga liria dhe mbajtur në Njësinë policore Grupçin, kurse vetura dhe drunjët
me vërtetim janë dorëzuar në Policinë Malore për procedurë të mëtutjeshme. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 11:34