Raporti vjetor i Prokurorit Publik në komision parlamentar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 09:38

Raporti vjetor i Prokurorit Publik në komision parlamentar

Në Kuvendi e Maqedonisë së Veriut sot do të mbahet seanca e Komisionit për Sistem Politik dhe Marrëdhënieve në mes Bashkësive dhe Komisionit Legjislativ.

Në rend të ditës të Komisionit për Sistem Politik dhe Marrëdhënieve në mes Bashkësive janë propozim ligji për Akademinë e gjyqtarëve dhe prokurorëve, në leximin e parë dhe raporti vjetor i Prokurori Publik për të monitoruar zbatimin e parimit të përfaqësimit të drejtë në vitin 2018.

E vetmja pikë në agjendën e seancës së Komisionit Legjislativ do të jetë debati për propozim ligji për Akademinë për Gjyqtarë dhe Prokurorë Publikë, në leximin e parë.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 09:38