Policia me aksion edhe në Gostivar kundër tregtarëve ilegal të drunjëve

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 11:37

Policia me aksion edhe në Gostivar kundër tregtarëve ilegal të drunjëve

Dje (17-shtator) rreth orës 15.00, në atarin e fshatit Banjicë e Epërme, Pjestarët e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, në bashkveprim me përfaqsuesit e Ndërmarjes publike ,,Pyjet nacionale,, dhe Policia malore, kanë ndaluar personat A.I. (47), A.Q. (43), M.S. (47) dhe K.B. (51), të gjithë nga ky fshat, të cilët në traktor kanë patir të ngarkuar drunjë për ngrohje, për të cilat nuk kanë poseduar asnjë lloj dokumentacioni, njofton Gostivari Sot 

“Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes, katër personat nga Banjice e Epërme, janë privuar nga
liria dhe janë mbajtur në Stacionin policor-Gostivar për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, kurse
traktori i ngarkuar me dru, janë dorëzuar Policisë malore”, njoftuan nga Policia e Gostivarit, transmeton Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 11:37