Parashikimi për motin sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 08:34

Parashikimi për motin sot

Moti sot në mbarë vendin do të jetë me diell dhe i ngrohtë.

Temperaturat minimale do të jenë nga 7 deri 13 gradë Celsius ndërsa temperaturat maksimale nga 27 deri 37 gradë Celsius.

Në Shkup dhe rrethinë do të kemi mot të ngjashëm, temperatura maksimale do të arrijë 37 gradë Celsius.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 08:34