“Monstra”, është paralajmëruar dëgjimi i “bombave”

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 08:56

“Monstra”, është paralajmëruar dëgjimi i “bombave”

Sot në Gjykatën Penale të Shkupit, do të mbahet seancë e re për rastin “Monstra”, në të cilën ashtu si[ është paralajmëruar pritet që të dëgjohen “bombat” apo bisedat e përgjuara të Prokurorisë Speciale Publike (PSP), të cilat ia ka dorëzuar lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, njofton Portalb.mk.

Bisedat e përgjuara paraprakisht të njëjtat të pastrohen nga fjalët e pahijshme, intime, private apo vulgare. Në provat materiale për vrasjen e pesëfishtë ka gjithsej 38.000 biseda të përgjuara dhe sms-porosi.

Lubomir Joveski, prokurori shtetëror publik autorizoi ish-prokurorët e PSP, Fatime Fetain dhe Gavril Bubevski që të vazhdojnë të përfaqësojnë rastin “Monstra”, pasi paraprakisht ky rast, bashkë me lëndët tjera të PSP-së janë transferuar në PTHP. Fatime Fetai dhe Gavrill Bubevski u kthyen në Prokurorinë Themelore Publike dhe tani prej atje do ta përfaqësojnë rastin “Monstra”.

Avokati Naser Raufi në lidhje me këtë çështje tha se për ata nuk është me rëndësi se kush do të jetë prokuror, pasi që është i bindur se të akuzuarit nuk e kanë kryer veprën për të cilën ngarkohen.

Për më tepër:

Seancë e re për rastin “Monstra”, është paralajmëruar dëgjimi i “bombave”

 

 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 08:56