Fetai para fillimit të seancës për “Monstrën”: Lufta për drejtësi vazhdon

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 10:11

Fetai para fillimit të seancës për “Monstrën”: Lufta për drejtësi vazhdon

Prokurorja Fatime Fetai erdhi në seancën e sotme për rastin “Monstra” dhe e pyetur se në çfarë cilësie të prokurorit do të përfaqësoj këtë lëndë, ajo tha se merr pjesë “si prokurore e autorizuar nga prokurori i shtetit”, raporton SHENJA.

Ndërsa në pyetjen se kjo cilësi, a donë të thotë kjo se do të jetë prokurore më pak e fuqishme, ajo u përgjigj se absolutisht që jo.

Duke ju shmangur gazetarëve dhe pyetjeve të tyre ajo shkurt komentoi se “lufta për drejtësi vazhdon”.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Shtator, 2019 10:11