Zaev: Në tetor përpjekjet tona do t’i kurorëzojmë me datë për fillim të negociatave

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2019 12:51

Zaev: Në tetor përpjekjet tona do t’i kurorëzojmë me datë për fillim të negociatave

“Sot kemi nder që ta presim mikun tone kreun e këshillit të Evropës z. Donald Tusk I cili asnjëherë nuk ndaloi duke mbështetur rrugëtimin e Maqedonisë drejt BE-së. Shpresojmë që këtë interes të përbashkët ta kurorëzojmë në tetor. Pas 10 rekomandimeve të Komisionit Evropian dhe rezultatet që arritëm, gjithnjë e më shumë jemi të bindur që t’i sfidojmë të gjitha pengesat për fillim të negociatave”, deklaroi Zoran Zaev, kryeministër sipas të cilit rasti “Reket” paraqet test për institucionet e drejtësisë në vend.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2019 12:51