Xhaferi ka pranuar Propozim-vendimin për themelim të komisionit anketues për PSP-në

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2019 18:26

Xhaferi ka pranuar Propozim-vendimin për themelim të komisionit anketues për PSP-në

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi e ka pranuar Propozim-vendimin  për themelim të komisionit anketues për konfirmim të shkeljes së ligjeve dhe keqpërdorimeve në punën e PSP-së që sot ishte dorëzuar nga VMRO-DPMNE.

Nga Kabineti i Xhaferit informojnë se Propozimi është lëshuar në procedurë kuvendore  dhe se plotësisht do të informojnë për atë se në cilën seancë do të vendoset  ky Propozim-vendim për formim të komisionit anketues.

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Antonio Milloshoski paraprakisht sot informon se kanë dorëzuar kërkesë  për themelimin e komisionit anketues  i cili mund të përbëhet nga kryetari dhe 10 anëtarët të cilët duhet të hulumtojnë  se në çka kanë shpenzuar rreth 15 milion euro në punën e deritanishme të PSP-së. Në komisionin anketues, siç tha,  si anëtarë shoqërues ose vëzhgues,  mund të ftohen edhe përfaqësues  të ambasadave suedeze, amerikane dhe holandeze sepse këto tre shtete kanë pasur   ndikim dhe  invesim  në buxhetin  e PSP-së.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2019 18:26