Këshilli i investitorëve të huaj takim me Presidentin e shtetit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2019 08:28

Këshilli i investitorëve të huaj takim me Presidentin e shtetit

Këshilli i investitorëve të huaj sot do të ketë takim me presidentin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski.

Nga Oda Ekonomike e Maqedonisë informojnë se takimi është në drejtim të implementimit të praktikës së mirë për zhvillimin e dialogut publiko-privat midis bartësve më të lartë të pushtetit dhe investitorëve të huaj në vend dhe mundësimin e diskutimit të përbashkët lidhur me mundësitë për krijimin e rrethimit stabil dhe të parashikueshëm afarist

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2019 08:28