Katica Janeva po e përjeton rëndë qëndrimin në burg

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2019 12:12

Katica Janeva po e përjeton rëndë qëndrimin në burg

Është përkeqësuar gjendja shëndetësore e ish Prokurores Speciale, Katica Janeva, këtë e ka konfirmuar avokatja e saj Irena Fërçkovska.

Janeva e cila gjendet në paraburgim si e dyshuar në rastin “Reket”, është nën terapi mjekësore.

Avokatja e Janevës ka theksuar se do të kërkoj heqjen e masës së paraburgimit dhe t’i mundësohet që të mbrohet në liri, ndërkohë që si garanci do të ofrohet prona e sajë.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2019 12:12