Greqia insiston të mos ketë ndarje të procesit evropian të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2019 14:53

Greqia insiston të mos ketë ndarje të procesit evropian të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

Zëdhënësi i Qeverisë greke, Stelios Pecas në brifingun e sotëm të rregullt me gazetarët, tha se nuk mundet të ketë ndarje të procesit integrues të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë, lajmëroi korrespondentja e MIA nga Athina.

“Nga diskutimet në Evropë atë që e kuptojmë dhe atë që e shohim edhe ne, pozicioni ynë është se nuk mund të ketë ndarje”, tha Pecas, duke u përgjigjur në pyetjen “nëse diskutimi për Ballkanin Perëndimor përfshin edhe ndarje të procesit integrues të Maqedonisë së Veriut nga Shqipëria.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 17 Shtator, 2019 14:53