Lufta kundër kërcënimeve të krimit po jep rezultate

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Shtator, 2019 14:45

Lufta kundër kërcënimeve të krimit po jep rezultate

Qendra operative e Europolit dhe sherbimet e Ministrise se Brendshme ne kuader te “Platformes multidisiplinare europiane per luften kunder kercenimeve të krimit” kane kryer aktivitete operative ne tre vendkalimet kufitare te RMV-se me Greqine, Serbine dhe Kosoven, transmeton Flaka  

“Rezultoi që me këtë nisëm janë arrestuar 175 persona, zbuluar 164 hyrje sekrete, tejkalime te lejeve te qendrimin, mashtrime dhe keqpërdorime të vizave, dokumente te falsifikuara, arme zjarri dhe municion”, deklaron Agim Nuhiu, zv ministër në MPB.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Shtator, 2019 14:45