Gradecasi sulmohet fizikisht te Stacioni i autobusëve në Tetovë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Shtator, 2019 13:18

Gradecasi sulmohet fizikisht te Stacioni i autobusëve në Tetovë

Tridhjetë e nëntëvjeçari H.A. nga fshati Gradec i Gostivarit, dje (15-shtator) ka denoncuar se rreth orës 15 e 40 minuta, tek Stacioni i autobusëve në Tetovë, ka qenë i sulmuar fizikisht nga 32-vjeçari N.B. nga fshati Dobërdoll i Gostivarit dhe më pas në mënyrë të paligjshme, rreth dy orë ka qenë i privuar nga liria, ku me forcë me veturë ,,Pezho,, e kanë dërguar dhe mbajtur në puntorinë e personit N.B, njofton Gostivari Sot 

“Më vonë, N.B. është vetparaqitur në Stacionin policotë-Gostivar, ndërsa lidhur me rastin është
privuar nga liria vëllau i tij M.N. (36)”, njoftuan nga SPB – Tetovë.

Meren masat dhe aktivitetet për zbardhjen e rastit. Gostivari Sot 

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 16 Shtator, 2019 13:18