FR- BDI shënon Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Shtator, 2019 18:36

FR- BDI shënon Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë

Forumi Rinor i Bashkimit Demokratik për Integrim, sot shënon Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë duke shpërndarë mesazh se çfarë paraqet demokracia, njëkohësisht duke shpërndarë frymën demokratike të Bashkimit Demokratik për Integrim, transmeton Flaka 

Pjesmarrja dhe kontributi i çdo individi në demokraci është e rëndësishme, pasi demokracia paraqet përditshmërinë tonë, jo vetëm votimin si proces.

Bashkë për demokracinë!

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 15 Shtator, 2019 18:36