Pellegrini: E lumtur për zgjedhjet, seksi është thelbësor

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Shtator, 2019 22:54

Pellegrini: E lumtur për zgjedhjet, seksi është thelbësor

Ajo është kampione absolute në not stilin e lirë, por dhe jetën e jeton e lirë, në stilin e saj. Federica Pellegrini, në një intervistë për “Il Messaggero” flet për botën e saj, frikërat dhe nevojën për të patur gjithçka nën kontroll.

E kanë tradhtuar apo më shumë ka tradhtuar. “Sigurisht që më kanë tradhtuar Dashuria? Ndenja që të ën të zgjedhësh njerëz të ndryshëm, pavarësisht periudhës që po kalon. Dashuria rritet më ty.”

Sa i rëndësishëm është seksi për Pellegrinin: “Është thelbësor. Që kur filloi më të pëlqente vetja, nisa të postoj foto seksi në rrjetet sociale.”

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 14 Shtator, 2019 22:54