Makinat më interesante që u paraqitën në Frakfurt 2019

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 13 Shtator, 2019 23:54

Makinat më interesante që u paraqitën në Frakfurt 2019

Në Frankfurt u mbajt edhe këtë vit panairi i makinave, ku marka të ndryshme prezantojnë modelet e tyre të reja dhe konceptet për të ardhmen.

Këto janë makinat që ranë më shumë në sy gjatë panairit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 13 Shtator, 2019 23:54