Boki 13 mbetet në Shutkë, i shtohet paraburgimi edhe për 30 ditë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 13 Shtator, 2019 13:29

Boki 13 mbetet në Shutkë, i shtohet paraburgimi edhe për 30 ditë

I dyshuari i pari në rastin “Reket”, Bojan Jovanovski i njohur si Boki 13 do të mbetet edhe më tej në paraburgim pasi që Këshilli Penal vendosi për t’i vazhduar masën e paraburgimit edhe për 30 ditë.

Boki 13 tashmë dy muaj gjendet në paraburgim në burgun e Shutkës.

Bojan Jovanovski, Zoran Milevski-Kiçeec dhe prokurorja Speciale Katica Janeva, janë të dyshuar në rastin “Reket”.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 13 Shtator, 2019 13:29