Gostivar, punëtori ka rënë nga skelet dhe ka marrë lëndime trupore

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Shtator, 2019 13:40

Gostivar, punëtori ka rënë nga skelet dhe ka marrë lëndime trupore

Dje (11-shtator) rreth orës 11.00, në Sektorin për punë të brendshme Tetovë, është denoncuar se duke kryer punë ndërtimore në një objekt në rrugën ,,Leningratska,, në Gostivar, 45-vjeçari S.D. nga Turçani i Vogël, ka rënë nga skelet dhe ka marrë lëndime trupore, transmeton Gostivari Sot 

I lënduari S.D. është dërguar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murad,, në Gostivar, për ndihmë
mjekësore.

Është kryer inspektimi në vendin e ngjarjes. Gostivari Sot

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Shtator, 2019 13:40