Boki 13 nuk po rehatohet në Burg, sërisht dërgohet në Spital

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Shtator, 2019 13:00

Boki 13 nuk po rehatohet në Burg, sërisht dërgohet në Spital

Boki 13 sot sërish është dërguar në klinikat e Shkupit, pasi është ankuar se ja dhimbje në burgun hetues të Shutkës.

Prej atje thonë se Bojan Jovanovski është dërguar në klinikë për kontrolle të mëtutjeshme pas një ekzaminimi që i bërë më herët.

Që kur është mbajtur në arrest Jovanovski disa herë është dërguar për kontroll në klinikat e Shkupit, duke u ankuar për dhimbje si pasojë e një ndërhyrjeje kirurgjike që ka patur më herët.

Bojan Jovanovski është i dyshuar në çështjen “Zhvatja”, së bashku me Zoran Milevski Kiçeec dhe Prokuroren Publike Speciale Katica Janeva.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 12 Shtator, 2019 13:00