Zaev: Ju kërkoj falje të gjithë gazetarëve

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Shtator, 2019 11:40

Zaev: Ju kërkoj falje të gjithë gazetarëve

Ju kërkoj falje të gjithë gazetarëve dhe më vjen keq që keni qëndruar deri në orët e hershme të mëngjesit, tha zaev në pres konferencën pas takimit të liderëve maqedonas që u zhvillua mbrëmë.

“I kam parasysh reagimet e gazetarëve dhe e kuptoj revoltën e tyre. Më vjen keq që përfundoi kështu dhe pas orës 3 të mëngjesit nuk kemi mundër për të arritur marrëveshje, për ti dhënë deklaratat e para” ka thënë Zaev.

Mbrëmë gazetarët e të gjitha medieve në Maqedoninë e Veriut që ishin prezent i kishin pritur krerët e partive maqedonase për deklarata, mirëpo nuk kishte ndodhur, me çka të gjithë gazetarët kishin vendosur që të lëshojnë vendin dhe të mos presin më.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Shtator, 2019 11:40