Sot dhe nesër  regjim i veçantë qarkullimi në një bulevard të Shkupit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Shtator, 2019 08:57

Sot dhe nesër  regjim i veçantë qarkullimi në një bulevard të Shkupit

 Regjim i veçantë qarkullimi do të vendoset sot dhe nesër prej orës 21 deri në orën 6 në bulevardin “Ilinden” në afërsi të parkut të Qytetit për shkak të xhirimit të filmit në organizim të DFPU “Vertigo Visual” SHPK Shkup.

Për këto arsye, siç informojnë nga MPB-ja qarkullimi do të riorientohet në rrugët përreth. MPB apelon që qytetarët të respektojnë urdhrat që i kanë dhënë efektivët e policisë nëpër rrugë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 11 Shtator, 2019 08:57