Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Ditë: 11 Shtator, 2019

Barnatore

“Ilaçet”, farmacistët kundërshtojnë Fondin Shëndetësorë

Oda e farmacistëve të Maqedonisë nuk mbështet vendimin e djeshëm të Fondit Shëndetësor i cili njoftoi se nga data 1 tetor qytetarët ilaçet mund t’i marrin nga farmacitë vetëm përmes recetës së shoqëruar nga letërnjoftimi apo pasaporta. Kreu i Kuvendit…

Subvencione për invertorë në Shkup, Manastir dhe Kërçovë

Në komunat e Qytetit të Shkupit, në Tetovë, Manastir dhe Kërçovë, Qeveria në pajtim me Planin për ajër të pastër do të fillojë me ndarjen e mjeteve për zëvendësim të plotë të stufave me dru, me kondicionerë me efikasitet të…

Carovska: Personat pa të ardhura do të trajtohen pa participim

Njerëzit të cilët nuk kanë të ardhura, ndërsa kanë nevojë për trajtim të paraqiten për ndihmë adekuate në Qendrat e punës sociale nga të cilat pastaj lirohen nga participimi në shëndetësi. Kështu serviset sociale dhe shëndetësore janë koordinuar në nivel…