Nesër Durrësi pa ujë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Shtator, 2019 21:55

Nesër Durrësi pa ujë

Ndërprerja e energjisë elektrike në Fushë Kuqe do të sjellë probleme në furnizimin me ujë të Durrësit gjatë ditës së martë.

Ujësjellës Kanalizime Durrës njofton se për shkak të ndërprerjes se energjisë elektrike ne linjën 110 kV Lac 1 – Fushe Kuqe, në stacionin e pompave në Fushë Kuqe nuk do të ketë energji elektrike gjatë ditës së martë. Kjo do të cënoje dhe furnizimin me ujë të Durrësit.

Me 10.09.2019 nga ora 08.00 deri në orën 18.00 OST ka njoftuar se do të stakohet energjia gjatë kësaj periudhe kohore dhe për këtë arsye pritet të ketë çrregullime në furnizimin me ujë të pijshëm të qytetit të Durrësit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Shtator, 2019 21:55