Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Kur qentë bëjnë sërf…(FOTO)

Ata dinë t’i bëjnë të gjitha! Pasi i kishim parë duke konkurruar në gara vrapi, noti dhe kompeticione bukurie, mesa duket qentë mund të bëjnë edhe sërf.

Më shumë se 70 qen kanë marrë pjesë në konkursin vjetor të 14-të “Surf-A-Thon”, në Del Mar, Kaliforni.

Përveçse duken mahnitës mbi dërrasa sërfi, mund të shihni dhe sa moskokçarës duken me syze dielli:

TË FUNDIT