Godet Kasami: Shumë individë nga qeveria aktuale janë të përfshirë në rastin “Reket”

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Shtator, 2019 21:25

Godet Kasami: Shumë individë nga qeveria aktuale janë të përfshirë në rastin “Reket”

“Blloku opozitar shqiptar ka pikëpamje të ndryshme politike për çështjen nëse vendi duhet të shkojë në zgjedhje të pa.rakohshme parlamentare”, theksoi në një intervistë për gazetën “Slloboden P.eçat”, kreu i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami. Ai shtoi se interesat e shtetit janë më të rëndësishme sesa interesat e partisë.

Kasami thekson se së pari duhet të rrumbullakohet data për zgjedhjet e tetorit dhe pastaj të diskutohet për pyetjet e tjera. “Ne si parti opozitare jemi gjithmonë të gatshëm të marrim pë.rsipër obligimet dhe detyrimet tona të cilat do të na j.epeshin nga qytetarët Republikës së Maqedonisë së Veriut, por nuk duhet si parti të p.engojmë atë që është në interes të të gjithë qytetarëve të vendit”, thekson Kasami.

Sipas Bilall Kasamit, premtimet “një shoqëri për të gjithë” nuk janë pë.rmbushur dhe kjo është arsyeja pse Maqedonia ka nevojë për r.eforma brenda partive politike

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Shtator, 2019 21:25