Deri të mërkurën mot jostabil, parashikohen shirëra të rrëmbyeshëm

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Shtator, 2019 21:57

Deri të mërkurën mot jostabil, parashikohen shirëra të rrëmbyeshëm

Për të martën dhe të mërkurën parashikohet që mot jostabil të mbizotërojë që nga orët e hershme të mëngjesit me shirëra të kohëpaskohshme.

Dhe nga e mërkura pritet që moti të stabilizohet që do të përcillet me mot të nxehtë për një periudhë më të disaditore.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 9 Shtator, 2019 21:57