Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Ditë: 9 Shtator, 2019

Fotot që kuptohen nga të gjithë edhe nëse nuk lexohen mbishkrimet

Mbështetje e vazhdueshme, dashuri e pafund, miqësi e vërtetë, besueshmëri dhe një marrëdhënie e ndershme… Ndonjëherë këto fjalë nuk kanë të bëjnë fare me vëllezërit dhe motrat. Natyrisht se motrat dhe vëllezërit me të vërtetë e duan njëri-tjetrin. Por, ata…

Nesër Durrësi pa ujë

Ndërprerja e energjisë elektrike në Fushë Kuqe do të sjellë probleme në furnizimin me ujë të Durrësit gjatë ditës së martë. Ujësjellës Kanalizime Durrës njofton se për shkak të ndërprerjes se energjisë elektrike ne linjën 110 kV Lac 1 –…

Sa para morën komunat dhe si do t’i shpenzojnë?

Drejtori i Agjencisë së pagesave, Nikollçe Bobevski për TV21 shpjegon se ndarja e mjeteve nga Qendra për zhvillim rural është bërë sipas vlerësimeve se ku është më e nevojshme që të jepet ndihmë shtetërore. Para kanë fituar ato komuna që…

Thellë e më thellë me shkeljet ligjore

Kërkesa për kalimin e lëndëve të Prokurorisë Speciale te Prokuroria e Rregullt dhe nisja e procedurës parlamentare për shkarkimin e kryeprokurores speciale, Katica Janeva, sipas njohësve të çështjeve juridike, nënkupton edhe shuarjen përfundimtare të këtij organi special të akuzës, por…

BE-ja angazhohet për t’iu konkurruar investimeve kineze në Ballkan

Bashkimi Evropian (BE) planifikon të intensifikojë dialogun me vendet e Ballkanit Perëndimor, në mënyrë që të shpjegojë përfitimet që mund të kenë këto vende përmes financimit të projekteve të infrastrukturës nga ana e BE-së. Bashkimi Evropian planifikon të u kërkojë…