Po i mburrej vajzës me Porsche, e përplas aq fort sa motori fluturon jashtë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 8 Shtator, 2019 23:47

Po i mburrej vajzës me Porsche, e përplas aq fort sa motori fluturon jashtë

Një biznesmen që donte të linte përshtypje të mira me një vajzë që kishte në makinën e tij Porsche, u përplas aq fort sa motori fluturoi jashtë dhe vajza pësoi dëmtime në tru, duke ndenjur një javë në koma.

Vajza, e cila ndenji një javë në koma dhe ka pësuar dëme të rënda në tru, të cilat do t’i ndryshojnë jetën, tha se i ishte lutur të mos ecte shpejt, pasi ai kishte konsumuar dhe kokainë. Por biznesmeni nuk e kishte dëgjuar dhe kishte dashur të mburrej me aftësitë e tij.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 8 Shtator, 2019 23:47