Për shkak ditës së festës, të hënën autobusët e transportit publik do të qarkullojnë sipas itinerarit të së dielës

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 8 Shtator, 2019 10:12

Për shkak ditës së festës, të hënën autobusët e transportit publik do të qarkullojnë sipas itinerarit të së dielës

Për shkak ditës së festës shtetërore 8 Shtatorit – Ditës së pavarësisë, nesër autobusët e transportit publik do të qarkullojnë sipas itinerarit të së dielës, informon NPQ Shkup.

“Teleferiku për në Vodno do të punojë me orar të zakonshëm, ndërsa sipas itinerarit të së dielës do të qarkullojnë edhe autobusët e linjës 25, 25A dhe 25 B. Transporti në linjat përkatëse për të gjithë udhëtarët do të jetë falas sipas vendimit të Këshillit Qytetit të Shkupit për transport falas të dielën në linjat përkatëse për të gjitha kategoritë e udhëtarëve”, njoftoi NQP Shkup.

Kujdestare do të jenë tre pika për shitjen e biletave. Nga ora 7:00 deri në orën 19:30 do të punojnë dy pika për shitjen e biletave, ajo në qendrën e transportit dhe në tregun e gjlebërt, ndërsa nga ora 7:00-13:00 do të punojë pika për shitjen e biletave në Gjorçe Petrov.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 8 Shtator, 2019 10:12