Kaos në Bahamasin e shkatërruar, largohen me qindra banorë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shtator, 2019 23:06

Kaos në Bahamasin e shkatërruar, largohen me qindra banorë

Me qindra banorë të Bahamasit, të cilët i mbijetuan uraganit “Dorian”, janë larguar për t’i shpëtuar kaosit dhe shkaëtrrimit që ka mbetur në vendin e tyre pas uraganit Dorian.

Uragani kaloi mespërmes ishullit këtë javë, duke lënë pas një valë shkaëtrrimesh dhe një krizë humanitare.

Numri zyrtar i të vdekurve arriti në 43 këtë të premte, por shifra pritet të vazhdojë të rritet.

Këtë të premte, turma njerëzish u panë të mblidhen e të largohen në masë nga dy ishujt e goditur më rëndë, Abako i madh dhe Bahama e madhe.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shtator, 2019 23:06