Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gjendet i braktisur një jaht në detin e Shëngjinit

Një jaht i braktisur është gjetur nga policia kufitare në thellësi të detit dhe është marrë dhe është ankoruar në portin e Shëngjinit.

Kanë nisur verifikimet lidhur me pronarët e këtij jahti.

TË FUNDIT