E pazakontë, francezët vendosën himnin e një shteti tjetër për Shqipërinë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shtator, 2019 22:55

E pazakontë, francezët vendosën himnin e një shteti tjetër për Shqipërinë

Ngatërresa që vonoi fillimin e ndeshjes Francë-Shqipëri me disa minuta të sikletshme, që gati u kthyen në një incident, u shkaktua nga një gabim i pazakontë nga organizatorët francezë.

Në vend që të vendosnin himnin e Shqipërisë, stafi i stadimiut kombëtar të Francës, “Stad De France”, kishin vendosur himin e Andorës.

Arsyeja se pse ndodhi një ngatërresë e tillë është e paqartë, por kjo bëri që lojtarët shqiptarë të mos vazhdojnë procedurën e dhënies së dorës, dhe të gjithë u vunë në pritje derisa organizatorët të gjenin himnin shqiptar.

Top Channel

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shtator, 2019 22:55