E apasionuar pas hipizmit, ja kush është Miss Italia 2019

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shtator, 2019 23:05

E apasionuar pas hipizmit, ja kush është Miss Italia 2019

Është 20 vjeçe, ka sy jeshilë, flokë gështenjë dhe një fizik të mrekullueshëm. Quhet Carolina Stramare dhe është shpallur më e bukura në edicionin e 80-të të Miss Italias.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 7 Shtator, 2019 23:05