Mungesa e Verushevskit, shkak për anulimin e rastit “Target-Fortesa”

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Shtator, 2019 13:50

Mungesa e Verushevskit, shkak për anulimin e rastit “Target-Fortesa”

Rasti për ndjekjen e paligjshme të komunikimeve “Target-Fortesa” shtyhet për më 23 shtator për shkak të mungesës së dëshmitarit të propozuar nga PSP-ja, Zoran Verushevski.

Gjykatësja Xheneta Begoviq në fillim të seancës së sotme gjyqësore informoi se dëshmitari Zoran Verushevski, nuk është i pranishëm, kundrejt përpjekjeve të Gjykatës ta njoftojë në adresën e banimit dhe në vendin e punës në Qeveri.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Shtator, 2019 13:50