Autoritetet komunale zbulojnë diçka të çuditshme në Kalanë e Shkupit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Shtator, 2019 11:37

Autoritetet komunale zbulojnë diçka të çuditshme në Kalanë e Shkupit

Autoritetet komunale të Qytetit të Shkupit e kanë kapur një grup i cili në mënyrë ilegale ka ndezur kabllo nën Kala. Autorët janë ndëshkuar në mënyrë përkatëse.

Brigada e zjarrfikësve e Qytetit të Shkupit në faqen zyrtare të Fejsbukut shprehu falënderim deri tek Inspektorati i Qytetit të Shkupit.

“I lumtë Inspektoratit të Qytetit të Shkupit, këto janë potencialet për krijimin e zjarrit dhe ndotjen e qytetit tonë”, shkruan në faqen e Fejsbukut.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 6 Shtator, 2019 11:37