Mësuesja me fotografi dhe incizime erotike punësohet në Shkup, ka reagime

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Shtator, 2019 12:20

Mësuesja me fotografi dhe incizime erotike punësohet në Shkup, ka reagime

Prindërit e nxënësve në Shkollën ‘’Llaze Angellovski’’ në lagjen Lisiçe e Re e Shkupit janë të revoltuar për shkak të angazhimit në shkollën e tyre të një mësueseje, e cila më herët ka qenë e larguar nga puna në Kumanovë.

Shkak për largimin e saj ka qenë publikimi i fotografive dhe incizimeve të veta er otike në facebook, kurse tani prindërit kërkojnë largim edhe nga shkolla Llazo Angellovski.

Nuk dihet ende nëse do të ketë një tjetër pushim të mësueses, po prindërit janë mjaft të vendosur që ajo nuk duhet të jetë më pjesë e shkollës.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 4 Shtator, 2019 12:20