Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Prokurorja Fetai Fatime nuk komenton rastin “Reket”

Para gjykimit të sotëm për rastin “Titanik 3”, prokurorja nga Prokuroria Speciale, Fatime Fetai refuzoi të komentojë rastin “Reket”.

Arsyetimi i Fetait ishte se rasti udhëhiqet nga një prokurori tjetër dhe se nuk i takon asaj të komentoj.

Sipas saj me rëndësi është që PSP-ja vazhdon punën dhe në këtë drejtim është edhe seanca e sotme gjyqësore për rastin “Titanik 3”.

TË FUNDIT