Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Ditë: 19 Gusht, 2019

Maqedonia e Veriut, dy persona humbin jetën tregjikisht

Maqedonia e Veriut, dy persona humbin jetën tregjikisht. Kështu, një djalë i moshës 15 vjet është gjetur pa shenja jete pasi që ishte mbytur në ujrat e lumit Pçinja në Kumanovë. Sipas informacioneve të para të SPB Kumanovë, djali është…

Në Gostivar është vendosur skulpturë me emrin e qytetit

Në hyrje parkut, në afërsi të Gjykatës në Gostivar, është vendosur një skulpturë me emrin e qytetit. Janë vendosur 7 shkronja dhe një zemër, të gjitha të punuara nga betoni, shkruan Portalb.  Simboli i ri dhe modern sipas dimensioneve është…

Prokurorja Fetai Fatime nuk komenton rastin “Reket”

Para gjykimit të sotëm për rastin “Titanik 3”, prokurorja nga Prokuroria Speciale, Fatime Fetai refuzoi të komentojë rastin “Reket”. Arsyetimi i Fetait ishte se rasti udhëhiqet nga një prokurori tjetër dhe se nuk i takon asaj të komentoj. Sipas saj…

Gjykimi për rastin “Titanik” vazhdon më 23 gusht

Gjykimi për parregullsitë zgjedhore “Titanik” të PSP-së vazhdon më 23 gusht, pasi seanca e sotme është anuluar shkaku i mungesës së anëtarit të Trupit gjykues, gjykatësit Ognen Stavrev. Gostivari SotPortali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi…

Çmime të reja të derivateve të naftës

Gjatë ditës së sotme Komisioni Rregullator për energjetikë do të kumtoj çmimet e reja të derivateve të naftës. Këto çmime do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme. Mbetet të shohim nëse…