Ky make-up artist nga Kosova po mahnit botën

Edhe më herët kemi shkruar për make-up artistin nga Kosova, Arbër Bytyçi dhe talentin e tij të jashtëzakonshëm.

Me make-up ai çuditërisht i shndërron klientet e tija nga njerëz të zakonshëm në mbretëresha. Ju ftojmë që të ndiqni në foto punën e tij të mrekullueshme.