Aksion humanitar për të ndihmuar 32 vjeçarin Mirlind Elmazi nga Raveni i Gostivarit

Banorët e fshatit Raven të Gostivarit, kanë ndërmarrë një iniciativë humane në ndihmë të bashkëfshatarit të tyre, të riut Mirlind Elmazi, i cili pas një sulmi në tru ka nevojë urgjente për intervenim kirurgjikal në Republikën e Turqisë, njofton Flaka. 

“Mirlind Elmazi (32 vjet) fsh.Raven. Pas një sulmi është i paralizuar dhe ka nevojë për një intervenim në Turqi. A e din çka don të thotë me u bo ty shkak që ti kthehen këmbët Mirlindit? Çdo hap që ai do ta bën, Ty do të shkruhet bamirësi sa të jetë gjallë”, thuhet në njoftimin e ndarë në rrjetet sociale.

Personi për kontakt është caktuar Megdan Sulejmani, të cilin mund  ta kontaktoni përmes numrit të celularit 00 389 070 987 937 në Maqedoninë e Veriut, ose përmes WhatsApp dhe Viber në numrin telefonik: 004915114055555.

Ftohen njerëzit human të vullnetit të mirë të dalin në ndihmë të 32 vjeçarit, Mirlind Elmazi nga fshati Raven i Gostivarit, i cili po vuan nga paraliza e këmbëve. Flaka

#APEL_PËR_NDIHMË ❗Mirlind Elmazi (32 vjet) fsh.Raven.Pas një sulmi është i paralizuar dhe ka nevojë për një…

Posted by Raveni on Friday, July 12, 2019