Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Ditë: 11 Korrik, 2019

Kurthi i komikëve rus, Spasovski nuk ndjehet fajtor

Ka protokolle dhe mënyra me të cilat komunikohet në lidhje me secilin bartës të funksioneve shtetërore dhe publike në Republikën e Maqedonisë Veriore Duhet të ndiqen këto protokolle. Këtë e deklaroi ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski pas vizitës…

Zaev i kërkon falje Hashim Thaçit dhe Kosovës

Kryeministri Zoran Zaev ka zhvilluar bisedë telefonike me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi lidhur me bisedën me parodistët rusë, ku Zaev duke menduar se flet me presidentin e Ukrainës, Petro Poroshenko jep detaje për marrëveshjen e mundshme për shkëmbim territoresh…